Lingehof Beesd

Het nieuwe woonzorgcentrum Lingehof in Beesd is een plek dat zorg biedt aan ouderen. Het nieuwe gebouw voldoet aan de eisen en biedt mogelijkheden voor de toekomst. De appartementen zijn ruim en voorzien van allerlei technische gemakken. In het moderne gebouw vindt u vijftig appartementen. Allemaal energiezuinig. Alle appartementen hebben een woon- en slaapkamer, een eigen keukenblok en badkamer.

Op de begane grond vindt u het Betuweplein, dit is de centrale ontmoetingsplek. Maaltijden serveren de koks hier en ook voor verschillende activiteiten kan de bewoner hier terecht. Ook om even bij te praten is dit plein zeer geschikt.

In bouwteam verband hebben we samen met Velegro de engineering van A tot Z gerealiseerd, met een mooi resultaat tot gevolg. De bewoners genieten dankzij de samenwerking in het bouwteam van een goed verlichte omgeving.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!