Magnum Heating

Magnum Heating biedt verwarmingsoplossingen aan op het gebied van comfort en safety.  Het assortiment groeide steeds verder en samen met het team specialisten werden ze marktleider.

Sinds de zomer van 2018 is Magnum Heating gevestigd in een nieuwbouwpand op het bedrijventerrein Welgelegen in Tholen. Dankzij de extra ruimte kunnen ze dubbele productie draaien. Magnum gaf ons de opdracht om het volledige lichtplan te realiseren voor de kantoren, kantine en vergaderruimtes. Daarnaast mocht terreinverlichting natuurlijk ook niet ontbreken.

Samen met DWT groep realiseerden wij de verlichting voor dit mooie project. Het resultaat is om trots op te zijn! De inlegarmaturen en downlights zijn van het merk LUG. Daarnaast zijn er armaturen van AEG verwerkt in het lichtplan. De strakke afwerking van de armaturen zorgt voor een mooi verzorgd en modern pand! Heeft u interesse in een lichtplan? Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!