Medisch Centrum Goes

Deze maand is het nieuwe Medisch Centrum in Goes geopend. Omdat het voormalige gebouw ‘’de Pijlers’’ niet uitgebreid kon worden, was groei en aanpassing niet mogelijk. Al snel ontstond het idee voor nieuwbouw. In deze nieuwbouw zijn verschillende praktijken te vinden. Onder andere een dokters-, fysio- en tandartsenpraktijk. Maas & Hagoort heeft in samenwerking met Van de Velde B.V. de verlichting gerealiseerd voor heel het pand.

Naast het leveren van de binnen- en buitenverlichting, maakten wij een lichtplan. In dit lichtplan zijn onder andere armaturen verwerkt met het DALI systeem. Daarnaast hebben wij LED panelen, inbouwspots en opbouwarmaturen toegepast. Ook de toegepaste lichtlijnen in de hal is een mooie prestatie!

Het is belangrijk dat er in een praktijk voldoende licht is. Het is van groot belang om kleine details te kunnen waarnemen. Het grootste deel van de verlichting is met Illuxtron ingevuld. Het was een zeer goede samenwerking met Illuxtron! Zij waren nauw betrokken bij het project.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!