Merzario Rotterdam

Merzario is een ervaren specialist op het gebied van zeevracht, luchtvracht, cross trading en alles daar omheen. Door de goede service en een transparante aanpak onderscheidt het bedrijf zich van andere expediteurs. Het bedrijf is dan ook wereldwijd actief en sterk vertegenwoordigd in Azië. Op de Nederlandse markt is het bedrijf met Italiaanse roots bekend als ‘local forwarder’.

Door de groei van de afgelopen jaren is het kantoorpand in Rotterdam totaal vernieuwd. Het nieuwe pand biedt meer kantoorruimtes, welke verdeeld zijn over vier verdiepingen. Daarnaast voldoet het nieuwe kantoor aan de wensen van deze tijd. Het nieuwe onderkomen geeft Merzario een mooie basis om weer verder te groeien.

In samenwerking met Steegman elektrotechniek leverden wij alle verlichting voor het nieuwe kantoor. Het resultaat is prachtig!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: R2online.nl

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!