Nieuwbouw Linthorst Techniek

Het nieuwbouwpand van Linthorst techniek in Apeldoorn is verfrissend en inspirerend. De nieuwe werkomgeving weerspiegelt waar Linthorst voor staat: kennis, vakmanschap, samenwerken, ontwikkeling en nieuwe energie. Het speciale aan het nieuwe pand is dat alle disciplines fysiek bij elkaar zitten, wat de mogelijkheid geeft voor de werknemers om goed te kunnen schakelen en samenwerken.

Het pand is aangekleed met grote glaspartijen en een greenwall. Ook de zelfvoorzienende plantenwand zorgt ervoor dat de natuurlijke omgeving nog meer wordt benadrukt. Zo komt de natuur van buiten als het ware binnen op de werkvloer. Daarnaast creëert het bruine café een huiselijke sfeer waarin medewerkers kunnen lunchen en gesprekken kunnen voeren. De werkomgeving inspireert en stimuleert, iedere dag weer.

In samenwerking met Linthorst Techniek zelf, hebben wij alle verlichting voor het pand gerealiseerd. Onze engineer verwerkte veel decoratieve verlichting in het lichtplan voor dit kantoor. Samen denken we vooruit over de nieuwste technieken voor duurzaamheid. Dat is in het nieuwe pand van Linthorst goed gelukt!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Björn Kiezenberg / Intermontage

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!