P&M Express

Onlangs is P&M Express verhuisd naar een nieuwe locatie in Tilburg. Al 25 jaar zorgt dit sneltransport en koeriersbedrijf voor een snelle en succesvolle aflevering van goederen. Een gekwalificeerd team van 150 medewerkers en 110 voertuigen staat altijd gereed. Door de snelle groei van de afgelopen jaren had P&M Express behoefte aan uitbreiding. Daarom heeft het bedrijf onlangs een volledig nieuw pand geopend.

In samenwerking met Bink Elektro realiseerden wij de verlichting voor de kantoren en het terrein. Onze engineer verwerkte onder andere inlegarmaturen, downlighters en lichtmasten in het lichtplan. Ook hebben we de houten gevel geaccentueerd met grondspots. Daarnaast ontzorgden wij onze klant door het maken van bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat het nieuwe kantoor goed verlicht de toekomst tegemoet gaat!

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

 

 

Foto’s: Lin Fotografie

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!