Seaway Heavy Lifting

De toonaangevende offshore-aannemer Seaway Heavy Lifting (SHL) is verhuisd naar een nieuwe locatie in Zoetermeer. In de afgelopen jaren genoot het bedrijf van een flinke groei waardoor Seaway opzoek ging naar een nieuw kantoorpand. In de zoektocht kwam het uit bij een gebouw aan de Louis Pasteurlaan in Zoetermeer. Wat aan de buitenkant een alledaags kantoorpand leek, bleek aan de binnenzijde een prachtige ruimtelijke structuur te bieden.

In samenwerking met Plan@office realiseerden wij de verlichting voor het nieuwe pand. Onze engineer verwerkte onder andere diverse inbouwspots, opbouwspots, lichtlijnen en pendelarmaturen in het lichtplan. De armaturen van onder andere Eleqtron sluiten goed aan bij de identiteit die SHL wilt uitstralen in het nieuwe kantoor: licht, transparant en overzichtelijk. Het resultaat is prachtig!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt. Samen gaan wij voor het beste lichtresultaat!

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!