Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Een complex waar kennis wordt toegepast, sportevenementen worden gehouden en praktijkonderzoek wordt uitgevoerd. Dat kan alleen Sportcampus Zuiderpark in Den Haag zijn. Waar voorheen het stadion van ADO stond, is nu deze campus gevestigd.

De sportmogelijkheden zijn enorm. Dat moet ook wel als de opleidingen Leraar Lichamelijke Opvoeding (HALO), Sportkunde en International Sport Management van de Haagse Hogeschool in dit pand gevestigd zijn. Ook zijn er leerlingen van het ROC Mondriaan te vinden. Zij gebruiken dit complex voor Lifestyle, Sport en Bewegen. De combinatie van leren en sporten maakt deze locatie interessant.

In Sportcampus Zuiderpark kan goed gevoetbald worden; Er zijn maar liefst 8 voetbalvelden. Verder is er een turnhal, een danszaal, 4 gymzalen et cetera. Maas & Hagoort heeft conform het bestek onder andere inbouwdownlighters, LED panelen, LED profielen en richtbare spots geleverd. Samen met Kuijpers Centrale Projecten realiseerden wij deze lichtoplossing. Bent u geïnteresseerd in projectverlichting? Neem dan contact op met Maas & Hagoort. We geven u graag advies.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!