Ten Holter Noordam

Ten Holter Noordam advocaten is een ambitieus multiservice kantoor. Het bedrijf heeft en historie van bijna een eeuw. Ze zijn verankerd in de regio Rotterdam. Het team bestaat uit ruim 70 mensen waaronder ongeveer 45 juridische specialisten. Iedereen werkt aan hetzelfde doel. Voor een juridisch probleem zoeken zij graag een praktische oplossing. Ook zoeken ze oplossingen voor geschillen en daarnaast proberen ze deze ook te voorkomen.

In samenwerking met Plan@Office realiseerden wij de verlichting. Het gerenoveerde kantoor in Rotterdam heeft een schitterende uitstraling gekregen. Dit komt mede door de verlichting. Ons team zocht naar verlichting die paste bij het pand, het imago van Ten Holter Noordam en bij de wensen van de klant.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!