TenSen juweliers Antwerpen

In Antwerpen is onlangs TenSen juweliers volledig verbouwd. TenSen is een grote speler in de juweliersbranche. Met prachtige exclusieve merken en daarbij passende winkels weten zij zich te onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders.

WSB was verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de winkelinrichting. De interieurarchitecten zijn aan de slag gegaan om een horlogepaleis te ontwerpen in een drastisch veranderende markt. Uiteraard kon exclusieve verlichting niet ontbreken. In samenwerking met SPIE Retail verzorgden wij de verlichting in het gerenoveerde pand. Onze engineer verwerkte onder andere LED profielen, ledstrips en inbouwspots in het lichtplan voor de winkel. Het resultaat is iets om trots op te zijn!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: WSB interieurbouw | specialist in ontwerpen en realiseren van turn-key interieurconcepten bij kantoren en showrooms, retail en luxe woonhuizen.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!