The Cloud Amsterdam

The Cloud in Amsterdam is gelegen in het hart van zakelijk Nederland. Sinds 1976 speelt het Atrium een belangrijke rol in het zakelijke district van Nederland. Het gebouw, met zijn unieke atria, biedt daarnaast grootse open ruimtes waar men kan werken en vergaderen. Eigenaar Icon Real Estate bedacht het idee om een multifunctioneel gebouw te ontwerpen.

In The Cloud zijn kantoren gevestigd van onder andere Uber, Amazon en Ebay. In het hart van het gebouw, het Atrium, bevindt zich onder andere een kantine. Hier zijn zitplaatsen gecreëerd voor mensen die met elkaar willen meeten. Voor deze ruimte heeft Maas & Hagoort vierkante gependelde profielen geleverd. Het resultaat is prachtig! In samenwerking met Croon Wolter & Dros realiseerden wij dit project.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over verlichting voor utiliteitsgebouwen? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!