VakanZ Nunspeet

VakanZ B.V. is een snelgroeiende christelijke touroperator met een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties op een tal van bestemmingen in Europa. Ze zijn gevestigd in Nunspeet en zijn sinds 2003 actief in de reisbranche. Met de inzet van recreatieteams is er voor jong en oud veel te beleven op de vakantieparken. Daarnaast zijn de parken uitgerust met tal van verschillende activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen.

Vakanz heeft zich recent gevestigd in een nieuw kantoorpand. Brian Franken Technieken (BFT) verzorgde de complete technische installatie van dit pand. Maas & Hagoort is door BFT in de arm genomen om het lichtplan op te stellen en de verlichting te leveren. Dit lichtplan is door Ardjan opgesteld. Tevens onderhield hij het contact met de installateur. BFT en Maas & Hagoort zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!