Van der Valk Hotel Haarlem

In Haarlem-Zuid is onlangs het Van der Valk Hotel gerenoveerd. Het hotel heeft een geheel gemoderniseerd karakter gekregen. Met ruime kamers en luxe suites is er een plek om lekker uit te rusten. In het sfeervolle restaurant en de gezellige hotelbar kunnen de gasten genieten van heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Daarnaast beschikt het hotel ook over 20 vergaderzalen met combinatiemogelijkheden. Hierdoor is het dus de ideale locatie voor een events of congres.

In samenwerking met Benschop hebben wij de verlichting geleverd voor dit prachtige hotel. De armaturen passen perfect bij de uitstraling van Van der Valk: luxe en sfeervol. Het Van der Valk Hotel in Haarlem is klaar voor de toekomst!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of wilt u de perfecte projectverlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!