Vrijheidsmuseum Groesbeek

Het Vrijheidsmuseum ligt in Groesbeek, middenin het prachtige heuvelachtige landschap. Voorheen was dit het Nationaal Bevrijdingsmuseum. Onlangs openden zij hun nieuwe pand. Verhalen over oorlog en vrijheid komen in dit museum bij elkaar. Boeiend en grenzeloos. U vindt verhalen over Nederland maar ook over Duitsland en zelfs van buiten Europa. Meerdere verhalen over hetzelfde thema want er is nooit één verhaal. De Tweede Wereldoorlog bekijkt u hier van alle kanten. U krijgt een veelzijdig beeld. Het komt erop neer dat u wordt uitgedaagd om kritisch te denken over de vrijheid. Vrijheid van toen en zeker ook de vrijheid van nu.

Voor dit prachtige museum leverden wij samen met Nikkelen Elektrotechniek alle verlichting. Het lichtplan maakte onze engineer. Hij verwerkte opbouwarmaturen en daarnaast ook inbouwdownlighters en pendelarmaturen. Het museum is klaar voor uw bezoek!

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Samen gaan wij voor het beste lichtresultaat.

 

Foto’s: TracesOfWar | Arjan Vrieze

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!