Wegwijzer Schuinesloot

In het centrum van het dorp Schuinesloot heeft CNBS de Wegwijzer een nieuwe school. Het oude gebouw van de christelijke basisschool voldeed niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. Het unieke aan dit project is dat de nieuwe school letterlijk om het naastgelegen buurthuis en de bijbehorende gymzaal is gebouwd. Hierdoor is er een routing ontstaan door en rond het nieuwe gebouw met de bestaande gymzaal als het hart van het pand. Zo biedt het multifunctionele gebouw dus niet alleen onderdak aan de school, maar ook aan het buurthuis. Hierdoor krijgt het er ook een aantal buurtfuncties bij.

In samenwerking met Otterman Techniek realiseerden wij de verlichting voor de school. Onze engineer verwerkte onder andere inbouwspots van Melis Lighting in het project. Daarnaast tekende hij ook noodverlichting, opbouwspots en buitenarmaturen in het lichtplan. Het nieuwe gebouw is daardoor klaar voor het nieuwe schooljaar!

Dit project begeleidde Bernd en hij is trots op het resultaat. Wij realiseerden dit jaar al meerdere scholen op zoals bijvoorbeeld TU Pulse en Hyperion Lyceum.  Heeft u interesse in een lichtplan? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact op

Mail Bernd>

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!