Numafa Cleaning & Automation

Op het nieuwe en moderne terrein van Bedrijvenpark Hoeksche Waard in Heinenoord is een kantoor met bedrijfshal voor het internationaal opererende bedrijf Numafa ontwikkeld.

Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen. Het bedrijvenpark is ideaal voor ondernemers in de sectoren transport, logistieke dienstverlening, groothandel, productie en techniek en daarom zeer geschikt voor Numafa. Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van het bouwen van industriële reinigings- en handlingssystemen van meermalige verpakkingen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en verkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service. Het hoofdkantoor met 60 medewerkers is gevestigd in Heinenoord van waaruit klanten over heel de wereld worden bediend. Diverse totaaloplossingen op reinigings- en logistiek gebied worden voorzien met een zo snel als mogelijke service.

Maas & Hagoort is sterk op het gebied van het werk verlichten. Wij hebben dan ook de verlichting verzorgt voor de wereldwijd opererende machinebouwer. Bekijk snel onderstaande foto’s met inlegpanelen, downlights en noodverlichting!

Samen willen wij ook uw werk verlichten. Ontvangt u graag een persoonlijke toelichting op onze missie? Neem dan contact op, we bespreken dit graag met u.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!