PoortCentraal (Rijnstraat 8, Den Haag)

PoortCentraal in Den Haag is opnieuw ingericht. Het voormalig gebouw van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer is een verzamelgebouw geworden. Dat is vernieuwend. Meerdere organisaties komen samen in dit complex. Onder andere het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), ambtenaren van Infrastructuur en Milieu en rijksambtenaren van Buitenlandse Zaken zijn hier nu te vinden. In deze nieuwe opzet is ruimte voor maar liefst 6.000 werknemers.

Duurzame technieken en materialen maken de energievoorziening mogelijk. Ook de verlichting is duurzaam, we hebben LED verlichting gebruikt. We installeerden samen met BAM Bouw en Techniek de verlichting. Verder hebben we buitenverlichting en pendelarmaturen geleverd. Ook hebben we voor dit project lichtelementen op maat gemaakt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers!

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!