Sturris schoenen en Podologie

De mooiste schoenen en beste voetzorg onder één dak. Dat is wat Sturris Schoenen en Podologie in het Zeeuwse Yerseke het beste omschrijft. De winkel combineert schoenen en podologie tot een succesvolle formule. Naast kwaliteitsschoenen van vele bekende merken kunnen klanten ook terecht voor schoenen waarin therapie- of steunzolen perfect passen.

Door vooraf de situatie goed in beeld te brengen, wist ons team precies wat er te doen stond: Goede verlichting die de kleuren goed laat uitkomen. Een lichtplan maken was de volgende stap. Zo kwam onze engineer erachter hoeveel armaturen er nodig zijn om overal voor voldoende licht te zorgen. Light4U leverde een groot deel van de armaturen voor dit project. Onze engineer zorgde ervoor dat de schoenen in de spotlights staan. Elke schoen is nu perfect uitgelicht. Dit helpt klanten van Sturris Schoenen en Podologie om aan de ene kant een weloverwogen keuze te maken. Aan de andere kant kan de klant nu de kleuren van de schoenen goed  onderscheiden.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie? Wilt u ook een lichtplan aanvragen voor uw project? Neem dan hier contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!