Apollo Hotel Amsterdam

In het prachtige Amsterdam Oud-Zuid kunt u het Apollo Hotel vinden. Dit hotel kijkt uit over de grachten van Amsterdam. Vanuit het hotel loopt u zo naar de Albert Cuypmarkt toe. Na een dag sightseeing in Amsterdam kunt u uitrusten in één van de prachtige hotelkamers.

Wat is er allemaal vernieuwd? Naast het restaurant zijn ook alle kamers aangepakt. De verbouwing is ingedeeld in diverse zones. Wij leverden inbouwspots, 3F-Track en 3F-Trackspots, badkamerspots, bed-leeslampen en ledpanelen voor dit hotel. Direct bij binnenkomst kunt u genieten van onze verlichting! Naast de entree verzorgden we ook de verlichting voor de lobby, de gangen, kamers en het restaurant. De sfeer in het restaurant is bijzonder. Er zijn elementen terug te vinden uit de jaren 20 maar u kunt ook iets proeven van de jaren 70. De roots van dit hotel ziet u ook nog steeds terug. In 1928 begon het Apollo Hotel namelijk doordat de Olympische Spelen om de hoek was. Het was een drukte van belang en de start was daarom goed. In het rijksmonument zijn nu maar liefst 223 kamers, allemaal verlicht door Maas & Hagoort in samenwerking met Klaver Technisch bedrijf (Obdam).

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt. We helpen u graag bij het maken van een lichtplan.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!