BoMont Sluis

Met trots laten wij u enkele foto’s van de vestiging zien in Sluis. We feliciteren Bomont met haar negende winkel in de levendige stad Sluis! Deze mooie shop maakt het winkelen in het Zeeuws-Vlaamse Sluis nog leuker! Het toeristische plaatsje ligt dicht tegen de grens van België, waardoor het erg in trek is bij zowel Nederlanders als Belgen. In de meest zuidelijke Bomont winkel kunt u alle dagen van de week sfeerproeven.

Ga zeker een kijkje nemen, ervaar de Bomont beleving en laat jezelf verrassen! Vergeet vooral niet om een blik te werpen op de spots en rails, geleverd door Maas & Hagoort.

In de nieuwe winkel laat Bomont zien waar zij voor staat; een assortiment van topmerken voor het hele gezin!
Beleving staat centraal met een assortiment van fashion en lifestyle, uitmuntende service, een Maison Scotch shop in shop en diverse nieuwe merken en producten. Licht heeft invloed op uw beleving. Licht ziet u, licht voelt u, licht is alles om u heen! Deze factoren zijn meegenomen in het maken van het lichtplan voor Bomont Sluis. De railspots zijn geproduceerd door Illuxtron. Bomont verlichting is geleverd door Maas & Hagoort in samenwerking met onze partner.

Bent u op zoek naar railverlichting? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Maas & Hagoort.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!