Brasserie Katoen Goes

Brasserie Katoen is gelegen aan het Bleekveld in Goes. In het verleden werden er op deze plek lakens en witte kleding gebleekt in de zon. Dit was de inspiratie voor de naam Katoen. In de brasserie komt het thema ‘katoen’ op een moderne manier terug in de aankleding en materiaalkeuze. Maas & Hagoort zorgde voor de projectverlichting. Architect Leo Interieurgroep ontwierp de brasserie. In samenwerking met installateur Elektra 21 was Maas & Hagoort verantwoordelijk voor de projectverlichting. Verlichting die past bij de ‘katoen’ sfeer, daarvoor hebben we nauw samengewerkt met de klant.

Bij Brasserie Katoen kunt u heerlijk uit eten in het hart van Goes. U wordt verrast met smakelijke, betaalbare basisgerechten. Deze zijn gemaakt met zuivere, eerlijke en vooral lekkere ingrediënten door de chef-koks. De brasserie heeft een gezellige sfeer waardoor iedereen zich meteen thuis voelt. Het grote buiten terras zorgt ervoor dat de brasserie een echte ontmoetingsplaats is. De verlichting van Maas & Hagoort zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw maaltijd.

Wilt u net als Brasserie Katoen de verlichting laten verzorgen door Maas & Hagoort? Vraag dan nu vrijblijvend advies aan.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!