Equidome Tops International te Valkenswaard

De nieuwe Tops International Arena in Valkenswaard is medio 2015 feestelijk geopend tijdens de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard, de prestigieuze internationale springserie waar ook dit jaar weer honderden befaamde ruiters op afkwamen.

Met oog op de toekomst en de nieuwe richtlijnen voor paardenwelzijn, heeft het bedrijf besloten om – in plaats van tijdelijke bouwwerken – te kiezen voor permanente gebouwen die niet enkel functioneel zijn, maar ook aansluiten bij de uitstraling van het evenement. De ‘Tops International Arena’ is geheel ontwikkeld naar idee van Olympisch medaillewinnaar Jan Tops, de oprichter en president van de Longines Global Champions Tour. “Sport, entertainment en lifestyle zijn dé speerpunten van Tops International Arena en ik ben trots dat een levenslange visie en inspiratie realiteit is geworden”, vertelt hij. “Dit nieuwe hippisch centrum ademt sport. Of het nu sport is op het hoogste niveau of voor het trainen van getalenteerde sterren voor de toekomst. Maar het is ook plezier en entertainment, een dagje uit voor de familie en vrienden. Ik hoop dat iedereen naar Valkenswaard komt en hier gaat genieten.”

Een indrukwekkende verhoogde houten loopbrug leidt gasten via het adembenemende Spider-gebouw naar de verschillende VIPboxen en -lounges, waar men kan genieten van een prachtig uitzicht, het exclusieve interieur, diverse kunstobjecten, sculpturen en luxe catering. De 512 vaste stallen, drie zandpistes, een graspiste, zo’n 3.000 zitplaatsen en een elegant Place du Concours waar bezoekers naar hartenlust kunnen shoppen, maken het concoursterrein in Valkenswaard compleet. Het project is gerealiseerd door Sprangers Bouwbedrijf en Maas & Hagoort was samen met Hoppenbrouwers Techniek verantwoordelijk voor de verlichting.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!