Project Grand Hotel Arion met montageservice gerealiseerd

Vrijdagavond 7 april heeft Amadore Hotels & Restaurants Zeeland de totaal vernieuwde lobby en het heringerichte restaurant heropent van haar vlaggenschip: Grand hotel Arion aan Boulevard Bankert in Vlissingen.

Het is groot feest bij Arion, zij hebben op de eerste verdieping een dozijn grote nieuwe kamers en heringerichte vergaderzalen in gebruik genomen. Arion is klaar om haar gasten te ontvangen. Voor lekkere hapjes bent u op het goede adres het vernieuwde restaurant.

De nieuwe entree, het restaurant en de kamers zijn verlicht door Maas & Hagoort. Hiervoor stelde de engineer een lichtplan op. Ook maakte hij lichtberekeningen en berekende de UGR-waarde. Ook de montage service is voor een groot deel verzorgd door Maas & Hagoort. In belangrijke en meer complexe klussen hopen wij ook u van dienst te zijn. Zo kunt u tijd besparen, minder risico dragen en ook de personeelskosten verlagen. Maas & Hagoort wil haar klanten volledig ontzorgen. Dit hebben we gedaan bij Grand hotel Arion en dit geven we vorm bij Amadore Dishoek. We nemen de montage van de hanglampen en inbouwspots boven de bar, wandlampen en de montage van veel andere armaturen op ons te nemen. Zo bieden wij de installateurs een helpende hand. Dit realiseren we tegen een scherp tarief zodat u een optimaal resultaat kunt behalen. Uw eigen monteurs kunnen zich richten op het meer gecompliceerde installatiewerk terwijl wij zorg dragen voor een snelle, correcte montage van deze armaturen. Over de verlichting hoeft u zich geen zorgen te maken, wij nemen onze verantwoordelijkheid. Daar kunt u op vertrouwen!

Een vernieuwend beeld voor u en de gasten van Grand hotel Arion. Vraag meer informatie over de montageservice aan bij uw accountmanager.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!