Houtgroep van Drimmelen

Houtgroep van Drimmelen is al meer dan honderd jaar actief als leverancier van hout en plaatmateriaal voor de handel, industrie en bouw. Het bedrijfsterrein en de werkplaats hebben een grote upgrade gekregen. Zo zijn onder andere alle hogedrukkwiklampen vervangen door LED verlichting. Het doel van deze upgrade is om voor alle medewerkers een ideaal lichtklimaat te creëren waarin gewerkt kan worden. Het nabootsen van daglicht was hierbij het uitgangspunt. Dit is gerealiseerd door armaturen in te regelen met het DALI systeem. Ook maakt LED verlichting het mogelijk om de lichtintensiteit te verhogen en het energieverbruik te verminderen.

In samenwerking met Verkerk Groep B.V. realiseerden wij deze verlichting. Het merk LUG Light Factory is verwerkt in het project. In de bedrijfshallen zijn met name opbouwarmaturen en lichtlijnen toegepast. Als buitenverlichting zijn er opbouwstralers gerealiseerd. De binnen- en buitenverlichting geven helderder licht dan voorheen, wat de veiligheid van de medewerkers sterk bevorderd.

Is industriële verlichting waar u naar zoekt? Wij regelen het voor u. Neem contact op met uw aanspreekpunt.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!