Houtgroep van Drimmelen

Hougroep van Drimmelen is al meer dan honderd jaar actief als leverancier van hout en plaatmateriaal  voor de handel, industrie en bouw.

Het grote bedrijfsterrein en de werkplaats heeft een grote upgrade gekregen door alle hogedrukkwiklampen en andere verlichting, te vervangen met LED verlichting. Met als doel dat de medewerkers in een ideaal lichtklimaat kunnen werken waarbij het nabootsen van daglicht het uitgangspunt was. Dit is gerealiseerd door armaturen in te regelen met het DALI systeem. Ook maakt LED verlichting het mogelijk om de lichtintensiteit te verhogen en het energieverbruik te verminderen.

In samenwerking met Verkerk Groep B.V. realiseerden wij deze verlichting. In de bedrijfshallen zijn met name opbouwarmaturen en lichtlijnen toegepast. Als buitenverlichting zijn er opbouwstralers gerealiseerd. De binnen- en buitenverlichting geven helderder licht dan voorheen wat de veiligheid van de medewerkers sterk bevordert.

Is industriële verlichting waar u naar zoekt? Wij regelen het voor u. Neem contact op met uw aanspreekpunt.

 

 

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!