QNP ICT & Telecom Professionals

QNP is gevestigd in Breda. Sinds 1990 helpt deze organisatie andere bedrijven met ICT-oplossingen. Het behalen van prestaties en efficiënt samenwerken zijn twee belangrijke doelen van bedrijf. De kernwaarden van QNP zijn dan ook luisteren naar de klant, zich verdiepen in het bedrijf en uitdagingen aangaan. Dit is een belangrijke overeenkomst met Maas & Hagoort, samen zorgen wij ervoor dat u het maximale resultaat behaalt!

Na 25 jaar gevestigd te zijn in Zundert werd het tijd voor een verhuizing. QNP verhuisde naar een moderne, energieneutrale locatie in Breda. Het bedrijf is nu erg goed bereikbaar. Dit speelt een belangrijke rol.

Samen met Bink Elektro hebben wij basis- en decoratieve verlichting gerealiseerd voor deze prachtige vestiging. De indeling van het gebouw is ruim opgezet, dit maakte het makkelijk om te spelen met de mooiste hang- en pendelarmaturen. De armaturen komen helemaal tot zijn recht in het interieur. In de zitkamer zijn er hanglampen van Tom Dixon toegepast, gemaakt van massief messing. Ook de witte hanglampen van Moooi! geven een eigentijds gevoel. Daarnaast zijn er diverse spots en inbouwdownlights verwerkt in het lichtplan.

*Foto: Heerkens van Bavel

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!