Boston & Seattle

Boston & Seattle zijn twee nieuwe woontorens op de Wilhelminapier in Rotterdam met maar liefst 23 verdiepingen. Naast de huur- en koopappartementen beschikken deze torens ook over een grote ondergrondse parkeerplaats en een groot oppervlak aan commerciële ruimte voor onder andere cultuur, winkels en horeca.

De appartementen bieden een prachtig uitzicht op het havengebied en de stad van Rotterdam! De meest oostelijk gelegen toren heet Boston. Deze toren telt 110 huur- en koopappartementen. De westelijk gelegen toren heet Seattle. Ook dit gebouw telt 110 appartementen en wordt verhuurd aan oud-medewerkers van de Holland America Line. Vroeger, na de tweede wereldoorlog leverde Willem Hagoort houten draaivoeten voor deze maatschappij.

In samenwerking met Terberg Totaal Installaties heeft Maas & Hagoort binnen- en buitenverlichting mogen leveren voor de woontorens Boston & Seattle. Het resultaat is prachtig! Er zijn moderne armaturen verwerkt in het lichtplan, wat goed aansluit bij het ontwerp van deze fenomenale woontorens. Wij leverden onder andere luifel verlichting en algemene verlichting van het merk Berla voor het entree, trappenhuis en de liften.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!