Carwash Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel is onlangs de grootste carwash van Nederland geopend. Bezoekers kunnen hun auto wassen in het 4.000 vierkante meter tellende pand. De carwash beschikt over een dubbele elektrische wasstraat met een lengte van circa 60 meter per baan.

Door het maken van een lichtplan en een lichtberekening ontzorgden wij Verstegen Elektro in dit project. Onze engineer vertaalde de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. Hij verwerkte onder andere opbouwarmaturen, inlegarmaturen, downlighters en ledstrips in het ontwerp. De verlichting draagt bij aan een logische routing en zorgt voor een hoge kwalitatieve uitstraling. Hierdoor is het een hele beleving om in deze carwash uw auto te wassen.

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!