Cool Port Rotterdam

Kloosterboer investeert in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam in de start van een nieuwe koel- en vriescluster op de City Terminal locatie in de Waal-Eemshaven: Rotterdam Cool Port. Het koel- en vrieshuis heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 40.000 pallets. Cool Port is een waardevolle uitbreiding van de koel- en vriessector activiteiten. Ook de locatie is ideaal door de vele verschillende verbindingen. Hierdoor zal de effectiviteit van de logistieke vers-keten enorm bevorderen. Daarnaast wordt de doorstroming van verkeer gestimuleerd door een goede automatisering en door het gebruik van een cargocard. Dit is een smartcard welke gebaseerd is op biometrie en een belangrijke bijdrage levert aan een vlot, probleemloos en betrouwbaar logistiek proces.

Het gebouw moet de kwaliteit van het bedrijf uitstralen. Krachtig en dynamisch, duurzaam en innovatief; Termen die de vormgeving van het gebouw omschrijven én die onze samenwerking met TES benadrukken. Dankzij een goede samenwerking met dit bedrijf is de binnenverlichting geleverd. Het project is BREAAM gecertificeerd, daarom is alle verlichting LED. Wij zijn trots dat wij samen deze prestatie hebben geleverd. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op met uw aanspreekpunt.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!