Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Aan de rand van het Veerse Meer is een nieuw 4 sterren hotel gevestigd: Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer. Dit luxe hotel is dé place to be voor iedereen die wilt genieten van het prachtige Zeeuwse landschap. Watersporters en liefhebbers van culinaire creaties komen samen in de Marina Lounge. Het moderne hotel is opgedeeld in drie verdiepingen. Neem nadat u heeft geluncht een drankje op één van de terrassen terwijl u geniet van het uitzicht. U kunt ook uw boot van de aanlegsteiger pakken en lekker gaan varen op het Veerse Meer.

Voor het Fletcher Hotel is binnenverlichting gerealiseerd. De sfeer die in het hotel aanwezig moest zijn, hield onze engineer bij het maken van het lichtplan, in zijn achterhoofd. De verlichting realiseerden wij in samenwerking met ITN Groep Nieuwdorp. Bent u ook op zoek naar horecaverlichting? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!