Graadt van Roggenweg 500

Graadt van Roggenweg 500

In het gebouw aan de Graadt van Roggenweg 500 in Utrecht zijn in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf acht verdiepingen heringericht tot Rijkskantoor. De Design&Build-opdracht is na een aanbesteding gegund aan het team BAM – JHK Architecten.

Van het pand is in totaal 8.300 m² kantoorvloer voorzien van een nieuw inbouwpakket. Deze vindt aansluiting bij de reeds aanwezig en kleurbepalende kunst op de kern. De nieuwe inrichting is ontworpen naar de FWR standaard (Fysieke Werkomgeving Rijk). Naast een mix van verschillende open en omsloten werk- en vergaderplekken krijgt iedere verdieping een eigen ankerplaats. Een verdieping doet dienst als vergader- en opleidingscentrum.

Wij hebben het prachtige lichtontwerp mogen leveren. Een ontwerp dat aansluiting vindt bij de huidige vertrekken. Heeft u ook interesse in een ontwerp? Neem dan contact op met één van onze lichtontwerpers.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!