Katoen is een hotel in Zeeland met 23 ruime en sfeervolle kamers waar u heerlijk kunt ontspannen. Het hotel beschikt over 15 comfort kamers, 6 superieur kamers, 1 junior suite en 1 suite. De inrichting van deze kamers is een mooie combinatie van luxe, karakter en eenvoud. Zo is iedere kamer standaard voorzien van televisie, airconditioning, gratis wifi en alle andere gemakken die u nodig kunt hebben. Daarnaast beschikt het hotel over een privé spa, welke voorzien is van een Finse sauna, stoomcabine, regendouche en een heerlijke jacuzzi. Ook de locatie van het hotel is perfect. Katoen ligt namelijk in het hart van Goes. Hierdoor is er in de directe omgeving veel te beleven. Zo is Theater ‘de Mythe’ om de hoek en ook de binnenstad van Goes is op loopafstand. Door de ligging van het hotel, in de nabijheid van het station, zijn steden in de omgeving goed bereikbaar voor een dagje uit.

 

Maas & Hagoort heeft voor dit project de verlichting mogen leveren. Wij zijn erg tevreden over het resultaat! Wilt u ook tevreden zijn over het resultaat van uw project? Vraag dan hier een lichtplan aan.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!