Restaurant Oesterput 14 in Yerseke

Restaurant Oesterput 14 in Yerseke

Yerseke is sinds kort een geweldig restaurant rijker. Er wordt sinds de opening lovend geschreven over zowel het menu als de entourage. Dat is niet verwonderlijk. Waar worden de Zeeuwse oesters en mosselen direct uit de oesterputten van het eigen restaurant gehaald. Nergens! Verser kan niet. Het is de droom van elke kok. Dit restaurant zorgt voor een ware culinaire belevenis. Overdag als de zon schijnt, de frisse zeewind waait en u de Zeeuwse mosselen proeft dan weet u dat Oesterput 14 met recht een aanwinst voor culinair Nederland is!

Naast de gerechten uit de keuken, is ook het pand een bezoek waard. Meteen bij binnenkomst proeft u de sfeer. De ruimte is licht, de witte elementen zorgen voor rust. Maas & Hagoort mocht niet alleen de binnenverlichting leveren, maar ook de buitenverlichting. Dit is in samenwerking met architect Sjaak Goud gerealiseerd. Sea & Shore Electronics heeft de verlichting, waar Maas & Hagoort verantwoordelijk voor was, geïnstalleerd.

Heeft u ook interesse in een lichtadvies of 3D visualisatie? Neem dan contact op met één van onze lichtontwerpers.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!