Spots en railverlichting bij Restaurant Ayla te Rotterdam

Rotterdammers hebben er een nieuwe hotspot bij! Restaurant Ayla. Het innovatieve horecabedrijf Mess heeft een nieuw pareltje geopend. U kunt genieten van perfecte spots in Restaurant Ayla aan het Kruisplein.

Genieten van de mediterrane keuken terwijl je je ogen tegoed doet aan het interieur. Een kunstenaar bouwde bijna alles met de hand. De ontwerper heeft zich laten inspireren door diverse culturen. Je ziet invloeden terug uit steden als Beiroet, Casablanca, Barcelona en New York. Krukjes bekleed met Oosterse prints en een bar met cementtegels maken de sfeer! Arabische muurschilderingen, industriële lampen, spots en railverlichting zorgen voor de finishing touch. Net als in een loft in Brooklyn. Mede dankzij de perfecte verlichting kunt u hier volop genieten. Maas & Hagoort heeft de spots en rails mogen leveren! Klik hier voor meer opbouwstralers en rails.

Het interieur van Ayla is een indrukwekkende binnenkomer. Arabische graffiti op de muur, Spaanse hammen boven de bar en de flessen in het ijs. Ayla straalt een echte mediterrane sfeer uit en laat dit ook proeven. Dit mediterrane restaurant is de smaakvolle schakel die nog ontbrak in Rotterdam. Bij Ayla proef je tapas uit Spanje, Italië, Griekenland, Noord-Afrika en Oost-Europa. De kaart wisselt wekelijks. De chef runt de keuken met een ervaren en getalenteerd team.

De wekelijks wisselende kaart is een match met het interieur: internationaal, veelzijdig en bijzonder. Je kunt het zo bont maken als je zelf en dat voor een schappelijke prijs.

Ayla onderscheidt zich door in te spelen op behoeften van de klant. Maar wél op een dynamische en geheel eigen wijze. Zo bestaat het unieke bar aanbod onder meer uit likeuren die zij – geheel in de stijl van Ayla – samen met Distillery Rutte ontwikkeld hebben. Wat ook meer horeca mag beloven is de regel dat je bij Ayla hooguit drie minuten op je drankje en zeven minuten op je maaltijd hoeft te wachten.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!