Tronox Rotterdam

In de Rotterdamse Botlek kunt u het nieuwe kantoor van Tronox vinden. Dit mijnbouw- en anorganisch chemische bedrijf exploiteert mijnen en minerale verwerkingsfabrieken in Zuid-Afrika en Australië. Omdat het oude pand niet meer voldeed aan de wensen en eisen van deze tijd, werd besloten om een nieuw pand te bouwen. De nieuwbouw bestaat uit voornamelijk kantoorruimtes, vergaderruimtes en een ontspanningsruimte.

In samenwerking met DWT groep realiseerden wij alle verlichting voor dit nieuwe kantoor. Onze engineer verwerkte onder andere downlighters, inbouwspots, inlegarmaturen en noodarmaturen in het lichtontwerp. Daarnaast ontzorgden wij onze klant ook door het maken van bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat het nieuwe pand goed verlicht de toekomst tegemoet gaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: berghbouwsystemen.nl

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!