Kerk Hoek

Bijna twee jaar na de fatale brand die de kerk in Hoek verwoestte, is het nieuwe kerkgebouw in gebruik genomen. De traditionele kerk Hoek, lijkt sterk op wat er ooit stond. RoosRos Architecten heeft het ontwerp verzorgd. Het gebouw is heel herkenbaar als kerk maar heeft toch een moderne tint. De kerktoren is blijven staan, de klok van de toren luidt weer elk uur en elk half uur. Het aangezicht van de Zeeuwse gemeente is weer vertrouwd. Dat komt mede door de armaturen die Maas & Hagoort heeft geleverd.

De verlichting brandt weer. Een prestatie waar Maas & Hagoort erg blij mee is. Na het ontwerpen van een lichtplan zijn er diverse armaturen geleverd door Maas & Hagoort. Denk hierbij aan spots, panelen, waterdichte armaturen, pendelarmaturen, wandarmaturen, maatwerk profielen, noodverlichting en grondspots. Zo is de gehele kerk op sfeervolle wijze verlicht.

Wilt u weten welke armaturen wij nog meer leveren? Vraag een offerte aan!

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!