De strategie achter de transformatie van een van de grootste kantoorgebouwen uit de jaren ’70 is om te behouden wat goed is en te vernieuwen wat beter kan, naar de huidige maatstaven en wensen. Het voorheen massieve gebouw is geopend door nieuwe gevels van glas te maken en door het licht diep in het gebouw te laten doordringen. De inmiddels volgroeide vegetatie rond het gebouw wordt voortgezet in het atrium. Door de transformatie wordt het gebouw ook energiezuiniger en efficiĆ«nter ingedeeld waardoor met 2800 flexibele werkplekken ruimte is voor 4000 medewerkers. Renovatie van kantoorgebouw en de bouw van een nieuw ondergronds vergadercentrum. Samen met Kuijpers Installaties hebben we de derde en laatste fase van dit prachtige project afgerond.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!